ACCEMOB

Accesorii pentru mobilă în Moldova

Chișinău, str. Tighina 20/A, tel. (022) 54-54-75, 54-03-82, tel.(022) 42-15-10, e-mail: office@accemob.md

Sisteme de depozitare in bucatarie

De obicei,  lumea isi doreste mai mult spatiu in bucatarie si majoritatea oamenilor opteaza pentru cat mai multe dulapuri care acopera majoritatea peretilor din bucatarie. Aceasta solutie, pe langa faptul ca este inestetica, in final consuma si foarte mult spatiu care ar putea fi utilizat intr-un mod diferit.

Pe langa spatiile de depozitare pentru vesela, farfurii, oale, mai exista in bucatarie si niste spatii moarte, de exemplu cel de deaspura frigiderului sau cel de sub chiuveta. Mai nou, cam toate bucatariile moderne vin cu solutia de a avea sertare in partea de sub chiuveta sau cosul de gunoi (cu 2-3 spatii, mergandu-se pe sortarea gunoiului). Pentru a folosi spatiul rational pot fi folosite sisteme de depozitare asa cum sunt coloane de depozitare cu sistem rorativ sau fara, colturi ratioanale si cosuri rotative pentru depozitarea oalelor si nu numai. 

Exista accesorii care pot ajuta utilizatorul cum ar fi suporturile pentru sticlele de vin care sunt disimulate in mobilierul bucatariei astfel incat sa nu mai fie nevoie de un loc de depozitare special. Pentru interiorul sertarelor exista tot felul de sisteme de compartimentare pentru tacamuri, spatule, desfacatoare, si asa mai departe. Exista, de asemenea, fel de fel de raftulete pentru condimente. Acestea, pe langa faptul ca arata foarte bine, sunt si utile, fiind tot timpul la indemana.

De astazi nu trebuie sa te mai plangi de lipsa de spatiu si trebuie doar sa cauti solutiile cele mai bune pentru bucataria ta!