ACCEMOB

Accesorii pentru mobilă în Moldova

Chișinău, str. Tighina 20/A, tel. (022) 54-54-75, 54-03-82, tel.(022) 42-15-10, e-mail: office@accemob.md

Feronerie arhitecturala Hafele

Häfele este partener dedicat al producătorilor de scule şi unelte, producătorilor de mobilier, al industriei producătoare de mobilier, al micilor ateliere de producţie mobilier, arhitecţilor, dezvoltatorilor, investitorilor. 

Compania Hafele ofera o gama larga de feronerie pentru mobilier si feronerie pentru construcții mai mult de 20 000 de articole, atent selecţionate de la cei mai buni furnizori, Häfele oferă o gamă de produse unică pe stoc. Primeşti o varietate de produse şi consultanţă competentă pentru arhitecţi, dezvoltatori şi designeri - totul de la o singură sursă. 

Toată feroneria Häfele - prezintă un exemplu de calitate germană recunoscută. Nu este de mirare că mii de hoteluri, industrii, centre științifice și de cercetare, clinici și alte facilități din întreaga lume sunt echipate cu accesorii Hafele. O combinatie excelentă de calitate si preţ, merită o atenție specială.

Hafele oferă o gamă largă de feronerie arhitecturala: mânere pentru  uși, opritoare pentru uși, praguri, mecanisme pentru uși glisante, încuietori și multe altele.

Gama exclusivă de serie: StarTec, Slido, Smuso, Dialock,
(produse cu acoperire antibacteriană) Alasept, merită o atenție deosebită, deoarece feroneria Hafele a fost folosită în construcția clădirilor celebre, cum ar fi:
Fairmont Hotel în Egipt
Hotel Mandarin Oriental în Hong Kong,
Burj Khalifa și Hotelul Raffles din Dubai,
Clădire Vista Las Palmas din Costa Rica,
Clădire Eton Place în China
Clinica pentru copii din Iordania și multe altele.