ACCEMOB

Accesorii pentru mobilă în Moldova

Chișinău, str. Tighina 20/A, tel. (022) 54-54-75, 54-03-82, tel.(022) 42-15-10, e-mail: office@accemob.md

Picioare pentru mese

Picioare cu rotile sint comode prin fapt că, puteţi muta cu locul mobilierul uşor şi făra a deteriora pardoseala. Cu toate acestea, picioare reglabile pentru mobilier sint mai mult solicitate, deoarece oferă siguranţa şi rezistenţă mobilierului.

Astăzi, picioarele pentru mobilier sunt nu numai  un element funcțional. Ele sunt un element decorativ care vă permite să faceți interiorul stilat fi funcţional. Aceste picioare de mobilier sunt moderne şi confecţionate după tehnologii complexe de inginerie, care sunt nu numai funcționale, dar, de asemenea prezintă şi un rol decorativ.

Pentru confecţionarea picioarelor p-u mobilier sunt folosite o varietate de materiale, cum ar fi metal, fonta, plastic si lemn.

  Produse din oțel și aluminiu au un design atractiv, sunt de înaltă calitate, siguranţă și un preț accesibil.

Picioare din metal pentru mobilier pot avea diverse forme. Cele mai populare sunt  în formă de T, sunt folosite pentru mese și scaune. Există, de asemenea, pentru baruri (bistro), decorative, cu roti, reglabile, stivuite (de tip conector) din metal.

Astfel, în cazul în care vă decideți să cumpărați picioare p-u mobila de înalta calitate, trebuie să fiti atenti la următorii parametri:

materiale. Picioare reglabile din metal sunt optime în ceea ce privește combinația de preț și calitate sunt foarte durabile și rezistente;

ușurința în utilizare. Acesta are un rol foarte important prin posibilitatea de a regla inalţimea acestor produse - cu acestea opțiuni de reglare ele sunt mult mai practice;

Design. Acest punct este ultimul, dar cu siguranță nu în ultimul rând. Picioare pentru mobilier sunt un element de design important  și trebuie să fie combinate cu alte elemente in interier, creand un interior armonios şi complex.

O gama larga de produse le puteţi procura sau a face comanda individuală in magazinele noastre.