ACCEMOB

Accesorii pentru mobilă în Moldova

Chișinău, str. Tighina 20/A, tel. (022) 54-54-75, 54-03-82, tel.(022) 42-15-10, e-mail: office@accemob.md

Sisteme de închidere SAFE-FIX HAFELE

SAFE-FIX ultima generaţie de sisteme de închidere

Un sistem cu avantaje care nu afectează partea vizibilă a uşilor, pentru că nu necesită găurirea părţii exterioare a frontului la montare. Aceasta face aspectul mobilierului mult mai plăcut şi  face gradul de siguranţă mai mare datorită faptului că încuietoarea este invizibilă persoanelor străine şi este imposibil de accesat mecanic. 
Magneţii special polarizaţi asigură puterea necesară de închidere. Cu un alt magnet această sistemă nu poate fi deschisă! Nu are arcuri, clame sau alte părţi metalice cu risc de defectare. Componentele interioare sunt din oţel, cu o carcasă din plastic ABS rezistent  la impact. Produsul este ideal pentru a fi folosit pe panouri ascunse, pentru a masca spaţiile de depozitare a valorilor.
Sistemul Safe-Fix aduce un plus de siguranţa copiilor, fiindu-le împiedicat accesul la substanţe toxice sau la obiecte cu care se pot răni. În plus, nu mai există riscul de a-şi prinde degetele la uşă. Safe-Fix este o solutie ideală pentru familii care au copii mici.
Închiderea şi deschiderea este extrem de uşoară, printr-o simplă atingere cu cheia magnetică a zonei unde se află dispozitivul. Montajul şi demontajul este foarte uşor. Produsul este testat la 300.000 de deschideri, putând fi utilizat o perioadă îndelungată.