• Русский
 • Tot ce trebuie sa stii despre un balcon estetic si functional

  Pentru majoritatea dintre noi, balconul reprezinta nu altceva decat un depozit al lucrurilor neutilizate sau uitate. Cauciucuri de iarna, biciclete, schiuri sau borcane conservate – toate le gasim la balcon. Ce ar fi daca balconul tau se va transforma dintr-o simpla camara, intr-o zona confortabila si utila? Imposibil la prima vedere, dar realizabil cu sfaturile de mai jos! Citeste cu atentie randurile de mai jos pentru a deveni acel Romeo care si-a declarat dragostea pentru Julieta la balcon (estetic desigur).

  Balcon de tip terasa

  Chiar daca traiesti la bloc, cu putina creativitatea, iti poti transforma balconul intr-o terasa. Elibereaza balconul de lucrurile depozitate si, in schimb, amenajeaza acest spatiu cu un mobilier pe masura. Alege cateva scaune din lemn, ratan sau aluminiu. Chiar si cele de plastic vor fi potrivite. Cu o plapuma si niste perne moi transformi scaunele de plastic in fotolii. Pe langa scaun, atrage atentia la masa de cafea, care sa se potriveasca cu scaunele si sa nu ocupe tot spatiul liber. Felicitari! Acum ai obtinut o terasa unde sa savurezi cafeaua de dimineata.

  Balcon de tip living

  Esti norocosul care a castigat un balcon interconectat cu living room? Profita si amenajeaza un balcon de tip living. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi o masuta de cafea, doua scaune conform sitului din apartament si un covor cu aspect sisal. Usa din sticla, cu balamale de aluminiu va fi perfect integrata intre living si balcon, pentru a largi spatiul. 

  Balcon cu flori

  Cel mai uzitat tip de balcon este cel cu flori. Chiar si asa, un astfel de balcon il poti amenaja confortabil si, in acelasi timp, util. Nu aseza toate ghivecele cu flori pe podea, atlfel risti sa nu mai ai spatiu suficient pentru alte lucruri esentiale. Agata florile de balustrada sau le poti suspenda pe perete sau pe rafturile facute chiar de tine. O gradina botanica la tine acasa necesita si o masa bistro si cateva scaune de terasa. Imagineaza-ti cum te afli in inima naturii fara a iesi din casa! Acum ai amenajat gradina botanica chiar la tine acasa. 

  Balcon de tip bar

  Am ajuns la optiunea perfecta pentru cei care obisnuiesc sa petreaca timpul liber cu prietenii. Sa trecem la calcule. Numara prietenii care, de obicei, sunt invitatii frecventi la tine acasa. Ulterior, alege tot atatea scaune sau cu unu mai mult. Pentru scaune ai toata libertatea de alegere. Ai nevoie de o masa. Aceasta poate fi amplasata chiar pe balustrada balconului. Ultimul, dar nu si cel din urma accesoriu – dulap pentru depozitarea paharelor si a bauturilor. 

  Remarca: nu uita de cosul de gunoi. Sigur nu vrei sa mergi la cosul din bucatarie ori de cate ori e nevoie. 

  Sfaturi utile

  • Daca tot iti amenajezi balconul, alege mobilierul rezistent sa umezeala, schimbari    climatice spontane si incidenta directa a razelor solare.

  • Mobilierul din metal, ratan sau plastic reprezinta un avantaj.

  • Mobilierul pe rotile este usor de mutat in timpul iernii.

  • Cat mai multe plapume si perne moi!

  • Nu uita de flori. Orice balcon necesita ghivece cu flori.

  Acum esti informat si gata de lupta cu disconfortul balconului tau. Armele tale sunt creativitatea, mobilierul si accesoriile pe masura. Cu siguranta te intrebi unde poti gasi toate cele necesare. Accemob te ajuta! La noi gasesti de la scaune si balamale, pana la suport rafturi, cosuri de gunoi si rotile. La un click distanta, balconul tau se transforma din depozit in zona de relaxare. Cu Accemob, bucura-te de confort in orice detaliu! Accesorii mobila.

  Contacte

  Sunați-ne sau completați formularul de mai jos și vă vom contacta. Ne străduim să răspundem la toate întrebările în termen de 24 de ore în zilele lucrătoare