Compania Accemob Grup

Este un lider recunoscut în Republica Moldova pentru vânzarea accesoriilor pentru mobilier. Pentru a ne menține reputația și încrederea în clienți, respectăm cu prisosință anumite puncte cheie, care ne caracterizează ca fiind un partener de succes:
Menținerea unei game variate de produse.
Accemob îți pune la dispoziție atât accesorii de mari dimensiuni (plinte, metaboxe, glisiere), cât și accesorii de mici dimensiuni (broaște pentru uși magneți, chei balamale, bară tubulară, bară ovală, cheie euro). În plus, toate produsele oferite sunt disponibile în mai multe variante de modele sau dimensiuni, astfel încât clientul să găsească varianta potrivită nevoilor sale.
Asigurarea continuă a stocurilor.
Orice colaborare cu noi îți garantează clienți mulțumiți care vor găsi mereu produsele necesare. Toate produsele sunt readuse în stoc în mod frecvent sau oricând este necesar. În cazul în care planificați o producție pe scară largă, Accemob îți garantează comanda livrată în cel mai scurt timp.
Costuri accesibile garantate.
Accemob îți pune la dispoziție prețuri competitive și convenabile, indiferent de mărimea comenzii.
Fiecare client contează.
Fie că este vorba despre angajați ai fabricilor mari de mobilă, fie clienți care caută accesorii pentru mobilierul de acasă, Accemob apreciază la fel fiecare client, indiferent de dimensiunea comenzii. În plus, clienții au posibilitatea să aleagă între bunuri individuale, en-gros sau cu amănuntul.